{ SKIP }
文:MenClub 魏文青  
POSTED ON 26 Dec 2017
大家仲記唔記得今年年初興起嘅「童貞殺手」露背冷衫呢?當日呢件前後都極為性感嘅冷衫一出,無論係AV女優紗倉真菜、水著女優天木じゅん、寫真女星倉持有香等等都紛紛跟風大派福利。不過以上美女嘅賣點都係「胸懷大志」,其實當日仲有個靚女可以著出「童貞殺手」嘅另一番光景,佢就係日本Coser「あいみ(Aimi)」啦!

あいみ除咗相貌極為可愛之外,佢最大嘅賣點(我話嘅)就係佢合乎比例、又翹又圓嘅Pat Pat,以及其下嘅一對美腿。不論係當日嘅「童貞殺手」、定係女子體育短褲「布魯馬」、又或者係高叉潛水衣,都可以著出清秀但同時又帶有「色氣」嘅味道。就好似一對纖纖玉手隔著重重衣服輕輕撫摸你嘅小腹一樣,令人心猿意馬!


而且あいみ影相有個特色,就係永遠都有塊鏡喺身後,點解?你睇真啲咪知囉!
__aimi__feti on Twitter
經常有人問,有甚麼駕駛方法可以慳油一點?答案除了右腳放輕一點之外,就是用更優質的汽油。
autofeature
高質素 = 低耗油 - 加德士特配Techron® 5星級汽油
19 Jan 2018
當中千尋係特別受到矚目,可能因為外貌較出眾嘅關係,由一開始好多人已經留意佢,估佢係黑馬,甚至覺得直接去做偶像都冇問題,不過到時冠軍係咪真係屬於千尋,始終都係未知之數~ ...
girls
真心又靚又可愛的《全日本最可愛高中生》「千尋」
18 Jan 2018
唔單止個樣有結衣BB咁清純,仲真係經過日本洗禮架!
girls
泰國結衣BB May Sitapha
18 Jan 2018