{ SKIP }
文:MenClub 魏文青  
POSTED ON 10 Jan 2018
作為身處香港、面向港女嘅男人,我哋仲以為女人就係見到大隻靚仔、或者位高權重嘅富貴人家先會感到興奮。但世界上有咁多美女,仲有人會因為一啲你同我都會有嘅嘢而興奮,例如christen Harper咁就係啦!

Christen由11歲時就已經加入幕前成為童星模特兒,13年後嘅今日佢就長成一個亭亭玉立嘅火辣女孩。精緻嘅五官加上充滿活力嘅健康膚色,足以令所有男士都興奮起來。而如果你想令Christen興奮起來其實都好簡單,佢喺一個訪問中指自信同有幽默感嘅男人係最能吸引佢,更指微笑絕對會引起佢注意,但一個有趣嘅笑話更加會令佢停留多一陣,所以話幽默係有市場架!Yeah!

當然Christen就冇講明同一個笑話由一個大隻靚仔講係咪一定好笑過由肥矮毒L講,但呢啲咁悲觀嘅嘢我哋唔講嘅!我哋要保持正面!大家依家就去用自信同幽默識女仔啦!——但出咗事唔好返黎找我晦氣呀。
christenharper on Instagram
不過塊板移咗落下面咁解啫!
girls
誘人的洗衫板 Nerize Peyper
26 Apr 2018
盡現拉丁美女的風情!
girls
波多黎各的美人 Lucy Vives
25 Apr 2018