{ SKIP }
文:MenClub 魏文青  
POSTED ON 18 Jan 2018
泰國雖然係有唔少靚女(你硬係要話佢哋係靚仔我都冇辦法嘅),但佢哋有個唔好處就係化妝通常都好重手,反而遮蓋咗原有嘅美貌,如果可以好似日本女仔咁,明明放咗好多嘢上塊面到,但睇落又唔覺咁就最好——簡單啲黎講,即係好似呢位May Sitapha就最好啦! 

1990年出世嘅May出身自泰國,本身已經係一名靚女,大學時仲遠赴日本就讀於名校早稻田大學,當時仲曾經因為美貌而吸引傳媒報導,甚至喺2017年以主音身份,同音樂人早川大地組成「Sweet Vacation」,後來回流泰國成為KOL,又有自己嘅服裝品牌同手工化妝品店,可謂又靚又叻。最難得嘅係佢一路都保持白滑皮膚,加上淡掃鵝眉後真係非常清純,難怪會有人叫佢做泰國「結衣BB」啦。

Sitapha Uttaburanont(@may_sitapha)分享的貼文 張貼

身材唔暴力,但以清純掛帥嘅泰國女仔,你又喜歡唔喜歡?
may_sitapha on Instagram
經常有人問,有甚麼駕駛方法可以慳油一點?答案除了右腳放輕一點之外,就是用更優質的汽油。
autofeature
高質素 = 低耗油 - 加德士特配Techron® 5星級汽油
19 Jan 2018
當中千尋係特別受到矚目,可能因為外貌較出眾嘅關係,由一開始好多人已經留意佢,估佢係黑馬,甚至覺得直接去做偶像都冇問題,不過到時冠軍係咪真係屬於千尋,始終都係未知之數~ ...
girls
真心又靚又可愛的《全日本最可愛高中生》「千尋」
18 Jan 2018
所以如果大家只係對Jennifer嘅身體有興趣,自行Google應該會搵到更多材料。但如果你想欣賞Jennifer嘅演技,咁就要留意下今件3月美國上映嘅《Red Sparrow》啦。 ... ...
girls
J.Law的五十道陰影? 《Red Sparrow》性感新預告!
17 Jan 2018