{ SKIP }
文:MenClub 波特先生  圖:互聯網
POSTED ON 08 Aug 2018

今年夏天,「大帝」LeBron James再一次由騎士離隊,而今次佢加盟嘅係盛傳已久嘅大城市球隊洛杉磯湖人。唔少人都認為,LeBron今次加盟湖人係為退役後嘅生活作準備,因為洛杉磯將可以令LeBron有更多機會去發揮自已嘅影響力。

而喺今年5月賽季仲未完結嘅時候,LeBron就曾經著過一對洛杉磯品牌John Elliott x Nike LeBron嘅籃球鞋Nike LeBron Icon。當時呢對鞋現身後一直未有發售嘅消息公佈,但黎到今日相關資料終於釋出。

據報導指,呢對Nike LeBron Icon將會於今年8月中公開發售,但數量有限,並唔係容易可以入手嘅鞋款。

作為限量鞋款,呢對Nike LeBron Icon將會以LeBron 8為主體,主色則為白色,另加上灰色作副色,並且以黑色橫間圍繞整對鞋,最後喺鞋面上有Nike的一剔。驟眼睇落去呢對Nike LeBron Icon顏色簡單得黎,設計又非常豐富及時尚。

Nike LeBron Icon

發售日期:8月15日

售價:250美元

只有佢達到呢個水平
hobby
【籃板球的極致】
20 Aug 2018
【期待新戲】《檢察狂人》木村拓哉 VS 二宮和也律政型男的火爆對決 訴訟時效似乎係日本司法近年熱門的話題,起碼上一次有套22年後の告白 我是殺人犯已經用上這個議題,檢察狂人也都有相關觸及到呢個議題。這套檢 ...
hobby
【期待新戲】《檢察狂人》木村拓哉 VS 二宮和也律政型男的火爆對決. ... ...
20 Aug 2018