{ SKIP }
文:MenClub 魏文青  
POSTED ON 11 Sep 2023

上星期有日本傳媒影到前AV女優三上悠亞一晚私會兩名「傑尼斯事務所」偶像,一眾男士當然非常羨慕兩名偶像,但偶像嘅女粉絲就反過來非常羨慕三上悠亞,仲笑稱如果要搭上傑尼斯男偶像,睇黎下海拍AV就係最好方法。而根據現役AV女優「堀内美香」指,原來「為追星拍AV」呢一招真係Work,佢仲識人成功過!

「堀内美香」日前於X (Twitter) 發文,表示「傑尼斯Fans話『要搭上偶像嘅唯一方法係去做AV女優』,呢句嘢其實都唔算錯。我識得有個朋友就係為咗認識某位傑尼斯偶像而做AV女優,而且佢最後仲夢想成真。」不過「堀内美香」就冇解釋所謂嘅「認識」究竟去到幾深入。同時佢亦提醒有意仿傚嘅人:「但我朋友做咗大約三年AV女優先完成目標,所以除非你好有熱誠,否則我唔建議你咁做。」

堀内美香

堀内美香隨後亦解釋,如果要與名人、明星發生關係,你就先要證明自己能為對方帶來好處。例如以佢自身為例,「我哋關係可以變好,你會聽到好多有趣嘅故事,你仲會有好多錢,仲可以同人吹噓你同AV女優發生過關係」言下之意,似乎係AV女優畀錢心儀偶像。

佢亦指出,雖然可以用其他方法與名人、明星結立關係,但如果有「AV女優」呢個優勢,事情就可能簡單快捷得多。

AKB曾經係日本偶像界首屈一指嘅天團,但近年因為Kpop興起以及團體內部問題,其人氣早已從高峰滑落。挽救團隊人氣嘅最快方法,或者就係捧出一位極具注目度嘅新代表人物。而今晚要介紹嘅呢位「正鋳真優」,或者就係佢 ...
girls
【深夜】被寄予厚望的AKB新星?「正鋳真優」名字超稀有
21 Jun 2024
受各種媒體影響,男士們都希望自己於床上能夠金槍不倒,要幾耐有幾耐。而近日外國網上就再次討論起一個能夠將射精時間(即男性開始活動到高潮嘅時)延長7倍嘅療法,不過過程中你就需要去「電」自己嘅下體,而且係每 ...
thezone
【兩性】延長性愛時間「新」方法 電擊下體半小時
20 Jun 2024