{ SKIP }
文:MenClub 魏文青  
POSTED ON 13 Jan 2018
早兩日有新聞話澳洲男多女少問題嚴重,全國女性人口比男性人口多25萬,導致好多澳洲女性都冇拍拖對象!你明唔明呢段新聞代表啲咩?代表係機會啦飛雲!澳洲女性需要你去解救!而如果我遇上個好似Indi Thew咁嘅女仔,就算日日都要同袋鼠打交都抵呀!

Indi Thew係一名來自澳洲悉尼(即係東部呀,其中一個缺男人嘅地方)嘅小女生,目前就讀於澳洲科技大學,同時亦係一位模特兒。擁有一頭金髮嘅Indi身材纖瘦,但著起泳衣嘅時候就依然凹凸有致,對於偏好嬌小女生嘅亞洲男仔黎講應該相當吸引。

不過要注意一點,就係Indi其實係有個啱啱拍咗拖一年多啲嘅男朋友,所以佢唔屬於「等你救」嘅單身女性之一。但唔緊要,我相信澳洲仲有好多同佢一樣咁靚女仔等緊我哋去慰藉!
indithew_ on Instagram
白雪里子(Shirayuki Riko),就咁睇呢個名,你或者會幻想到一個如雪一樣清純脫俗、不可沾染、令人產生距離感嘅高冷美女,而就咁睇呢位白雪里子個樣,你或者都會覺得佢幾適合呢個名,但如果你向下望一望佢個心口,就唔 ...
girls
假性清純 白雪里子
17 Oct 2018
喺香港嘅啦啦隊,大多都係拎住兩個啦啦球喺到揈揈下,唔算難睇但同時又唔算搶眼;但喺美國嘅高中以至大學,啦啦隊(雖然都係會持住兩個啦啦球)通常都係雲集成間學校嘅靚女,而又再加上外國啦啦隊有好多翻騰拋接嘅動作 ...
girls
甜美火辣啦啦隊員 Natalie Gibson
16 Oct 2018