{ SKIP }
文:MenClub 魏文青  
POSTED ON 17 Jul 2019
以前啲靚女想運用自己嘅長處(即係靚)謀生,最有效嘅方法就係拍戲、拍劇,但隨住網絡興起,好多靚女都可以用其他方法引起大家注意,好似呢位來自台灣嘅Youtuber「俊妹」咁就係好例子啦!

嚴格上俊妹其實唔係一個Youtuber,因為個Youtube頻道其實係佢阿哥「大可俊」開立,而俊妹一開始只係客串出現,但或者係因為妹妹太可愛,所以該條只有17秒嘅超短片竟然成為成個Channel觀看次數第二多,所以阿哥就不停搵阿妹一齊拍片。而你睇下俊妹個IG就唔難明點解咁多人為咗佢去睇片,一頭清爽短髮嘅佢眼大大、下巴尖尖,但個臉豬又有肉,真係睇到都想搣下佢。近排佢喺IG幫個內衣品牌宣傳時更加大Show身材,證明無論外在「內」在都係咁可愛!你話點可以唔支持下佢呀?

ju_saviiiii on Instagram
睇佢IG,以佢著嘅衫黎計佢係著黑色多,但以大家見到嘅顏色就係肉色最多!
girls
紅色的小姐像是帶著神秘 玫瑰紅擔當「今井あき」
28 Jan 2020
幫大家下一下赤口團火!
girls
墨西哥火辣美女 「Fer Moreno」
27 Jan 2020