{ SKIP }
文:MenClub 魏文青  
POSTED ON 20 Sep 2019
埃及神話之中,當然有好多個神,而其中一個最出名嘅呢,就係冥神歐西里斯(Orsiris)。嗱你係唔使知歐西里斯實際上係咩樣,但我話你知日本有個Cosplayer/水著女優個藝名就叫「歐西里斯」,咁你覺得佢會係咩形象?如果我又話你知,歐西里斯仲係「生育之神」,咁你又會覺得呢個「日本歐西里斯」佢係點嘅樣?就係咁嘅樣!

我唔知呢位「歐西里斯醬」係咪真係因為咁嘅原先改個咁嘅名,但好明顯佢呢個身材、樣貌就真係令人諗起「生育」,諗得多仲好有可能諗到關冥神搵上門添。但又講開又講,呢位IG上有接近20萬Followers嘅美女都幾神秘,日本網絡亦曾經有人討論緊佢嘅真名,當然亦有人討論佢個樣同身材係咪真嘅——嗱神仙呢家嘢呢,眼見未為真,最好驗驗身,未親手Check過我冇嘢講呀下!

planet_osiris on Instagram
相信大家都係因為被佢呢個笑容迷倒所以先去Follow佢啦——當然都有可能係因為睇到佢心口嗰兩個豐滿嘅理由啦——但唔會架,唔會架,一定係個笑容,一定係! ...
girls
愛笑的女孩最美麗 韓國美人「Hanna」
21 Oct 2019
你話要睇平面方角你情願去睇電視?咁你就錯啦,因為就算Elle係一部電視,你睇佢個身材都知佢起碼係一部前凸後兀嘅曲面電視
girls
曲面方角 青年選美冠軍 Elle Cook
19 Oct 2019