{ SKIP }
文:MenClub 魏文青  
POSTED ON 10 Oct 2019
唱歌呢家嘢,理論上係靠把聲;但想做一個歌手,尤其係一個紅嘅歌手呢,更重要可能係靠個樣。就好似呢位「Nelly Burguette」咁,我係冇聽過佢唱歌架,但就係因為佢靚,所以即使佢遠在墨西哥我都要介紹你哋識囉!

Nelly今年25歲,係一名墨西哥唱作人,同時亦有喺當地電視台做主持。歷年黎佢都有參加過唔少當地嘅歌唱比賽節目,例如《The Voice》(即係「XX好聲音」呀)嘅墨西哥版,仲拎過下獎添。不過對於著重眼球享受多過耳朵出油嘅咁多位,相信對佢個IG啲相會比較有興趣。事實上佢雖然唔係賣身材,但或者係拉丁美洲特有嘅開放,再加上佢本身身材都唔錯,所以IG上都不乏清涼養眼圖!

nellyburguette on Instagram
比起很多年輕品牌,具悠久歷史的品牌經歷過無數風浪,高低起跌,沉澱過後,更令品牌的根基更茁壯。貴為美國西裝的殿堂,在經歷200周年後的Brooks Brothers在越來越急速的時裝風氣下,竟然率先帶大家「慢起來」,並在 ...
style
【美國正統MTM西裝!】香港Brooks Brothers的「Made-to-Measure」度身訂造西裝 ...
20 Nov 2019
好可惜,Emily同陳冠希相似嘅地方唔係「閃卡」,而係個古古惑惑嘅笑容!
girls
外國女版陳冠希 Emily Elizabeth
19 Nov 2019
佢嘅真正身份係?
girls
好熟口面 日本性感Model 「Ixcheel0909」
18 Nov 2019