{ SKIP }
文:MenClub 魏文青  
POSTED ON 15 Feb 2020

雖然菲律賓女仔喺香港人心目中有一個好「特別」嘅地位,但其實菲律賓係出名多靚女,我之前介紹過好多混血靚女都係有菲律賓血統,而且走性感路線又得、走可愛路線又得!今次要介紹嘅呢個「Pauline Mendoza」就係可愛嘅代表啦!

Pauline全名「Pauline Bianca Cruz Esquieres」,係菲律賓近年冒起嘅年輕女演員,16歲開始就已經參加唔少當地電視劇,IG上亦有超過30萬Followers,仲有自己嘅Youtube Channel。雖然IG就冇太多肉色部份可以睇,但久唔久都有啲小背心睇下,而且佢一頭短髮清爽可愛,當係調劑一下都唔錯架!

paulinemendoza_ on Instagram

唔少傳媒都會用頗為誇張嘅標題黎吸引讀者睇篇報導,而呢個習慣並唔係香港傳媒獨有,就睇睇日本少年雜誌點樣形容佢哋水著寫真,嘢嘢唔係「最強」、「最高」就「No.1」,你就知道日本傳媒都深諳此道。今日要介紹嘅呢位 ...
girls
【深夜】水著寫真史上最佳傑作?「熊澤風花」
26 May 2022
日本女藝人嘅「銜頭」通常有兩款,一款就係有幾大吹幾大,例如環奈BB當年被稱為「千年一遇美少女」,然後就有好多「二千年一遇」、「一億光年美少女」等等;另一款就係強調個女仔有幾普通,好似今日要介紹嘅呢位「た ...
girls
【深夜】普通女子的初次水著封面 「たゆらもも」
25 May 2022