{ SKIP }
文:MenClub 魏文青  
POSTED ON 28 May 2020

對於喺外國長大嘅亞洲人,我哋可以話係見怪不怪,大家身邊亦總有一個幾廿歲但廣東話都講唔好嘅人存在,一啲都唔算出奇。但一個喺亞洲長大嘅外國人,相對黎講就罕見得多——當然都有可能係我識唔到啦下——但如果可以揀,我就想識呢個Ryann Murphy啦!

1993年1月,Ryann Murphy於美國洛杉磯出世,但佢童年大部份時間都係跟隨家人喺日本東京渡過,佢今年4月接受訪問時指,當時嘅佢一句日文都唔識,去到就讀一間女子私立學校,情況的確幾艱難,但長大後回顧呢段經歷,佢又覺得幾寶貴。但亦因為呢個多文化背景,自小立志做Model嘅佢就可以穿梭國際間,最後成就大家眼見呢個佢。

值得一提嘅係Ryann唔單只人靚,仲係一個高材生,大學時回到美國考入UCLA,最後以心理學畢業。Oh,不過大家對心理學冇興趣,對佢個心口有興趣係咪?OKOK,慢慢睇。

itsryannmurphy on Instagram

大家試幻想一下:假設你以下呢個黎自韓國嘅「sehi_rang」一齊喺屋企,而佢上身就著住一套露出南半球嘅超緊身仲有啲透嘅學生運動服,下身就係一條高衩露臀褲,咁你覺得叫佢做啲咩?我就會叫佢去砌嘢唔係你諗嗰種砌, ...
girls
【韓國美女】一齊喺屋企砌嘢 韓國小網紅「Sehi_rang」
22 Sep 2020
ViuTV近日播出嘅《鬼同你上位》,有鬼睇又有女睇,當然就吸引唔少觀眾,入面風格各異但一樣We嘩鬼叫嘅美女們亦人氣上升。其中就有呢位陳康琪Odilia啦! 圖片:ooodiliaon Instagram Odilia其實係前女子紅 ...
girls
【香港美女】《鬼同你上位》靚女之一 」陳康琪 Odilia」
18 Sep 2020