{ SKIP }
文:MenClub 魏文青  
POSTED ON 01 Jul 2020

北方某國就好鍾意選秀節目,但選出來嘅人係咪真係有實力?大家上網Search下「楊超越」就大概有個概念。咁粉紅色嘅人就可能會問,日本選秀節目選出黎嗰啲又好好咩?你睇下呢個長月翠,覺得好唔好?

長月翠今年20歲,17歲時參加日本朝日電視台主辦、「AKB之父」秋元康擔任原作嘅選秀節目《最後的偶像》,雖然中途被韓敗而一度離開節目,但後來敗部復活成功入團出道,更成為團中最先跑出名氣嘅成員。點解會跑得出?就係因為佢妹系嘅外表、151cm嘅高度卻配上E級上圍,正是日本最鍾意、我哋都好喜歡嘅童顏巨乳!再去拍埋寫真就自然出名啦!

miffy00517 on Instagram

有好多人問我,喂文青,究竟個IG點樣可以多人Like啲?好簡單,你夠靚,又有人幫你Promote下就得架啦!
girls
【台灣美女】個半月十倍人Like 台妹「CrazyTipsy1009」
11 Aug 2020
OK我知作為男人嘅你哋對佢啲豐胸丸冇興趣,但你對佢另外兩樣出品就應該有好大興趣
girls
【台灣美女】最佳自我代言人 「Donna奶妹」
07 Aug 2020