{ SKIP }
文:MenClub 魏文青  
POSTED ON 11 Dec 2020

嗱平心而論,香港其實唔係冇靚女,實際上你要數其實仲唔少添!但點解香港男仔硬係覺得台灣、日本、歐美,甚至越南、泰國女仔更加吸引?就係因為好多香港女仔都少咗一個好重要嘅特點,一個呢位日本寫真女星「小湊優香」好大嘅特點。

圖片:y.miranic on Instagram

睇完佢啲相,你係咪以為我講緊個特點係「胸」呢?咁身材當然係好重要,但唔係小湊優香嘅最大賣點。今年26歲嘅小湊優香,最出名嘅其實係佢充滿溫柔嘅氣質,五官精緻而不拙拙逼人、酒粒可愛又兼具成熟魅力,揉合出一份令男人放下心防嘅姐姐氣息。而呢份溫柔,呢份體貼,可能就係香港女仔身上最少見嘅、香港男人最渴求嘅特點——當然胸有幾兩肉都會為溫柔加分嘅。

圖片:y.miranic on Instagram

y.miranic on Instagram
比起骨感纖瘦身材,相信唔少男士更鍾意女仔有啲肉,如果豐滿得嚟又有線條就更吸引,就好似今日介紹嘅「我妻ゆりか」。 今年21歲嘅「我妻ゆりか」,由於天生患有神經性聽力損失,所以自細就 ...
girls
【深夜】日本肉感寫真女星「我妻ゆりか」
21 Jan 2022
今年23歲嘅「田村保乃」自細就憧憬成為偶像,直到2018年參加坂道聯合徵選成功跑出,加入櫻坂46成為二期生正式出道,歷年嚟憑住清新可愛形象俘獲唔少Fans,更被隊友選為「最想讓他當女朋友的人」。 ...
girls
【深夜】日本女團櫻坂46成員「田村保乃」
20 Jan 2022