{ SKIP }
文:MenClub 魏文青  
POSTED ON 27 Jun 2022

唔少日本女仔自細嘅願望就係加入演藝界,做偶像又好、模特兒又好、演員又好,反正佢哋就係會想盡辦法留喺業界之中成就自己嘅夢想。但同時亦有人選擇急流勇退,從幕前工作退下來。好似今晚要介紹嘅呢位「斉藤優里」咁,就係其中之一啦。

現年28歲嘅斉藤優里從BB時期就已經係擔任緊模特兒,可見佢媽媽其實係非常熱衷於將個女推入日本演藝界。青少年時期嘅斉藤優里亦的確以加入如AKB48等偶像團體為目標,17歲時因為媽媽勸說而加入當時新成立嘅「乃木坂46」成為創團成員之一,演藝發展亦相當唔錯。不過佢於2019年就宣佈從團體畢業,去年更加宣佈退出演藝界,結束十年幕前生涯。

斉藤優里曾經透露,佢希望引退後轉為幕後人員,認為自己做過偶像及幕前,能夠好好完成製作人嘅工作。同時佢亦對時裝非常感興趣,希望有朝一日成立自己嘅服裝品牌。引退後佢雖然有保留IG,但就只有飲飲食食等普通日常照片,如果想睇到佢偶像時期嘅美貌,就唯有搵留下來嘅清純寫真啦。

IG:yuuri_3ito 

講起韓國DJ,大家通常都會第一時間諗起大名鼎鼎嘅DJ Soda,但如果你要我形容,我就會話DJ Soda個樣係會令人聯想起「夜晚」(呢句嘢大家自己理解啦下)。若然你話你鍾意啲充滿陽光感、甚至可以稱為「清純」嘅韓國DJ,咁 ...
girls
【深夜】陽光系韓國DJ 台上台下同樣殺食「DJNari」
05 Aug 2022
相信講起「伊織もえ」,應該都冇咩人係唔識。號稱「世界最強大Cosplayer」嘅佢,於Twitter上有超過110萬追蹤、IG上亦有超過90萬Followers,又不時登上各大雜誌封面、拍攝寫真,同時又會定期打機直播,甚至跨界去演出 ...
girls
【深夜】人氣Coser 伊織もえ的最新性感照
04 Aug 2022