{ SKIP }
文:MenClub 魏文青  
POSTED ON 11 Nov 2022

唔少女性網紅都係因為自己嘅外表、身材而獲得人氣,但要將人氣轉化為實際嘅收入,往往都係要花多少少心思,而其中一個最普遍嘅做法,就係開間鋪去買自己「設計」嘅服裝,而今日要介紹嘅呢韓國網紅「nana.un」就係其中之一。睇到呢到你可能會問,既然咁普遍又有咩好介紹?你睇落去就知架啦。

據網上資料顯示,於IG上有超過50萬人Follow嘅「nana.un」本來係一名瑜伽老師,唔知係佢天生麗質定係瑜伽訓練有功,反正從結果而言,佢就係擁有一副無論係你同我呢啲麻甩佬,定係最睇唔過眼人哋有好身材嘅女人們都挑剔唔到、應大則大應翹則翹嘅完美身材,再加上佢經常喺IG發佈自己性感而不落俗套嘅靚相,從而令佢成為韓國網絡上不停有人討論嘅美女。

後來「nana.un」就創立咗自己嘅女裝品牌,整個產品線唔係內衣就係泳衣,成間網店最多布嘅衫都係勒到全身曲線出哂黎嘅「摟_裙」,冇返咁上下身材都真係Carry唔到。而為咗宣傳「nana.un」亦會親自擔任Model,幫鋪頭拍宣傳照,結果就係佢有更多靚相可以Post,我哋有更多靚相可以睇啦。

IG:nana.un

縱然AKB系女團近年嘅人氣有所回落,但無可否認嘅佢,佢哋一直以黎為日本演藝發掘出唔少有外貌、有才華、有身材嘅新人,甚至即使係中途卒業嘅成員,往往都能夠於卒業後以「前AKB成員」身份爭取報導,好似以下落黎要介 ...
girls
【深夜】個名好特別 前AKB成員「達家真姫宝」初寫真即全裸
06 Feb 2023
日本沖繩宮古島素來都係一個旅遊熱點,不過未來大家就可以因為其他原因,而記起呢個位於日本領土 (幾乎) 最南嘅小島,因為佢哋近來出咗個超有潛力,身材超好嘅女演員「入來もも」! 現年20歲嘅 ...
girls
【深夜】潛力股 日本新演員「入來もも」身材超好
03 Feb 2023