{ SKIP }
文:MenClub 魏文青  
POSTED ON 23 Feb 2024

相信睇得我哋「深夜系列」嘅男人都知邊個係「神木麗」,而相信唔少人都會認同「神木麗」係目前AV界中身材最正嘅女優(戴返個頭盔,「之一」啦下)。咁如果我同你講,寫真界近日出現一個無論個名、身材都同神木麗「只差一點點」嘅新人,咁相信大家都會好有興趣啦可?無錯,我講緊嘅就係呢個「神木玲美」。

簡單黎講「神木玲美」就係個樣樣都「細小小」嘅「神木麗」。例如年齡細小小(2000年1月 vs 1999年12月)、身高又矮小小(165cm vs 169cm),就連上圍呢個最大賣點都係細小小(36G vs 37H),甚至佢個名「神木玲美 Kamiki Remi」都只係同「神木麗 Kamiki Rei」差少少。

不過「神木玲美」同「神木麗」嘅相似之處就僅止於此。據佢早前接受《週刊Playboy》訪問時透露,父親係日本人,媽媽係菲律賓、西班牙混血兒之餘仲參加過菲律賓小姐選美比賽。而佢自己本來係東京都內一間夜總會嘅舞者,仲笑稱客人最鍾意塞錢入去佢條「溝」之中。後來與經理人公司簽約,並於去年參加《週刊Young Magazine》舉行嘅賽車女郎選美「MFGエンジェルス2023」而出道,並憑傲人身材獲得「神胸」嘅稱號,相信會係寫真界嘅一顆超新星!

IG:remi_kamiki

雖然喺日本做寫真女星素來都冇咩真正嘅年齡下限,唔少人十五六七歲就已經出緊幾隻DVD,但一般黎講都會與女星成年與否作一個界線,成年後於作品數量及尺度方面都會擁有更大自由度,簡單黎講即係可以大展拳腳!而今晚 ...
girls
【深夜】18歲生日後寫真連發 「制コレ」冠軍「蓬莱舞」
12 Apr 2024
有留意開日本偶像界新聞嘅你,或者早就注意到AKB48嘅人氣大不如前,早前我亦同大家報導過有日本文化分析師指出AKB成員不停出走,頗有末落之勢。不過AKB成團唔紅,就唔代表所有AKB成員都唔紅。好似3月時正式卒業嘅「 ...
girls
【深夜】AKB卒業又一人 「岡部麟」初寫真未發售先再版
10 Apr 2024