{ SKIP }
文:MenClub 摯樂  圖:互聯網
POSTED ON 17 Jul 2019

【好羞澀】日本插畫家自製出超爆感性爆肌男筷子托前後都用得

 

健身練大隻係好多男士的工餘追求,無論是為左健康定興趣,大隻仔就成為好多女女或者仔仔(不是吧!)舉目注視的目標,日本近期就有一個特式肌肉筷子托在Twitter大紅,一個超感性爆肌男承托筷子,見到都面紅耳赤,女女睇到即刻熱哂,不過如果你睇到覺得好有感覺,試下將爆肌男承托調轉放,睇下!嘩!連底底都無著?面紅耳赤?恭喜你,你通過測試

 



呢個咁「特別」的肌肉筷子架,原來唔係商品來,只是一位日本插畫家齊藤幸延(@yonyon76)自製,我唔知點解呢位仁兄會製作咁「爆」的全裸仰臥起坐爆肌筷子托,但佢用家中3D列印的方式自製作的這些筷子托真係造得好出色。身體線條感好「健碩」,係健身界的最高目標,健美的典範,所以好快呢個作品就大紅,好多人在twitter上要求佢量產出售,求購之聲音不絕!!

 

最特別的自然是肌肉的線條,此外,仲有一個迷思在網絡引發,其實佢有無著底褲呢?呢個筷子托除左一般set up擺法,原來仲有暗黑用法,就係將佢調轉,原來爆肌筷子架唔止用肚,仲可以用背肌承托筷子,感覺更型更強烈。

 

除左泥土色肌肉筷子托,原來仲可以有唔同顏色,樓主經過上色之後,創作出5種的顏色,日後一旦成功量產成商品出售就可選擇,朱古力波原色,朱古力波超古銅色,金色,銀色同銅色五種。

而個人認為黃金的肌肉筷子托,是居家送禮的超珍品,問下你朋友們,邊個睇到呢個產品會有「心跳」的感覺,呢D野原來性別不是必然的預期,你有無心動?!唔係個個都經得起考驗,唔信你問下身邊朋友們!

 

 

 

另一大型動畫製作公司「BONES (俗稱骨頭社)」更改咗網站嘅免責聲明,相信為「京阿尼大火」後的影響。
hobby
「京阿尼」大火影響? 《鋼鍊》、《我英》製作社停收提案
05 Jun 2020
【宮崎駿再出發】吉卜力工作室首次用全3D CGI製作新戲《アーヤと魔女》 宮崎駿嘅動畫出名在於全手繪精細玲瓏,如果佢放棄長處改試玩全3D CGI又會有咩化學反應?宮崎駿人老心不老,又再次復出之後,似乎想重新再 ...
hobby
【宮崎駿再出發】吉卜力工作室首次用全3D CGI製作新戲《アーヤと魔女》 ...
05 Jun 2020