{ SKIP }
文:MenClub 摯樂  圖:互聯網
POSTED ON 21 Aug 2019
【要尊重病人】AV女優拍醫院劇亂搞器材玩出禍被批歧視病人

網絡愈來愈開放好多野都可以即時分享,本來是好事,卻好容易因為玩野開玩笑玩出禍,就算係AV女星們都可能唔小心玩野得罪人,話說上星期就有AV新作以醫院作為背景,本來拍AV上網登下即時花絮照片,人人睇到笑呵呵應唔會出事,但就因為其中AV女優蓮実クレア同桐嶋りの出post拍片係醫療復康治療器材上玩扮行動不便,卻引起網上輿論一面倒評擊佢地唔尊重同歧視行動不便的人,兩位女優雖然馬上刪文道歉,但錯失已成,證明而家人人網上都要有返基本的道德操守唔可以亂開玩笑,就算是AV都要成為有社會責任的道德AV,我諗佢地應該都只不過是向醫護致敬!

 

好多AV片都以醫院或診所作為背景,不過好少拍片拍到搞出網絡風波,日本AV片商MOODYZ上個星期就搵左好多個AV女優拍左套醫院風格的大製作,全部AV女優變哂做護士拍攝作品,不過蓮実クレア同桐嶋りの就唔生性惡搞玩復康平行桿,估唔到引起不必要的惡評,網民恨批佢地歧視努力復康的真病人,以後唔好估開玩笑啦,想求原諒我相信作為AV女優應該有佢自己一套特別的道歉方法。

 本來開開心心拍AV,人人得以「注視」。

點知好玩唔玩走去玩復康器材,就得罪左日本網民了!

各位女優們下次要乖乖地唔好亂玩啦!據聞佢地今次套戲個封面好像係咁的!

千幾蚊玩番舊Game...當係懷舊又值唔值呢?
hobby
【懷舊一試】新機重玩經典舊Game - Analogue Pocket
21 Oct 2019
年年渣馬,萬人空巷,跑步始終是同自己鬥的運動,每次刷新PB都會興奮到瞓唔著,之但是,若果而家同你講,之前成為人類史上第一個於兩小時內完成全馬的的肯尼亞人Eliud Kipchoge,其實是由團隊精心打造的一場「戲」, ...
hobby
玄火 - 團隊製造的馬拉松「人類極限」
21 Oct 2019