{ SKIP }
文:MenClub 摯樂  圖:互聯網
POSTED ON 18 Oct 2019
【悲劇英雄】近期最紅1:6小丑figure製亂止暴舞動街頭

近來見到兩個1:6的人物action figure都讓人怦然心動,其中一個系列主要係街頭見到像真度極高的本地action figure系列,另一個就肯定係近期大熱的《小丑Joker》figure,呢個SWTOYS出品的小丑像真度極高,還原小丑的電影精髓,睇完套戲見證DC(反)英雄電影系列的最高票房作品,點可以唔入返套action figure致敬一下,搭埋其他唔同系列的1:6 ction figure,分分鐘玩出創意,成個場景就係你屋企。呢隻小丑玩意出貨日期係2019年第四季度初-2020年第一季度,要訂購就係呢幾日的事,唔駛急….

 

出品好多電影figure的SWTOYS今次又推出大熱電影《小丑Joker》figure,呢隻玩具full box連帶大量附件,係絕對吸引,如果有埋小丑的笑聲就真係不得了的「正」。

 

配件一套有

1、上妝真人頭雕 :1枚

2、西裝上衣:1件

3、西褲:1條

4、馬甲:1件

5、綠襯衣:1件

6、皮鞋:1雙

7、襪:1雙

8、面具:1個

9、道具花:1束

(當然實際配件以廠商出貨為準!)

 

 

唔知點解就算只是figure睇落都好像有生命,不過呢個生命比較暴戾

 

figure SWTOYS FS027 / VINYL STUDIO-V003 1/6 New Joker Figure

我諗我個孫應該都燒唔到比我...
hobby
【再破紀錄】《Hunter x Hunter》你還記得上一話的故事嗎?
14 Aug 2020
Keanu Reeves未必回歸
hobby
【影視】《花木蘭》男星執導《浪人47》續集
13 Aug 2020