{ SKIP }
文:MenClub 魏文青  
POSTED ON 10 Sep 2018
今日係一年一度嘅敬師日,大家仲記唔記得當年最鍾意邊個老師呢?我就好憎計數嘅,但由兩年前開始,我就好鍾意一位「數學老師」,最奇怪嘅係呢位「老師」唔係香港人,甚至唔係亞洲人,而係遠在地球另一邊嘅白俄羅斯人!無錯,就係兩年前一夜成名嘅Oksana Neveselaya!

話說當年網上流傳一條片,有一名白俄羅斯數學女老師身穿貼身衫教書,其後就有人話Oksana就係嗰位老師,但結果發現Oksana其實係1999年出世,當年只得十六、七歲,自己書都唔知讀完未。但呢單新聞亦令世人得知原來遙遠嘅白俄羅斯有位樣靚身材正嘅美女,而Oksana亦成為一位知名網紅。事隔兩年,今年19歲嘅Oksana已經過住經常去旅行、食好嘢,而且影相永遠唔會有其他人嘅網紅生活,可幸嘅係佢個樣同身材都冇崩壞,依然係又白又滑。雖然佢唔係老師,但相信好多男同學對住佢都有滿腔嘅「敬意」要爆發出黎啦!

o_neveselaya on Instagram
有好多人問我,喂文青,究竟個IG點樣可以多人Like啲?好簡單,你夠靚,又有人幫你Promote下就得架啦!
girls
【台灣美女】個半月十倍人Like 台妹「CrazyTipsy1009」
11 Aug 2020
OK我知作為男人嘅你哋對佢啲豐胸丸冇興趣,但你對佢另外兩樣出品就應該有好大興趣
girls
【台灣美女】最佳自我代言人 「Donna奶妹」
07 Aug 2020