{ SKIP }
文:MenClub 魏文青  
POSTED ON 11 Oct 2018
就睇Gal Gadot同Natalie Portman兩位有以色列血統嘅演員,你就知呢個平時只會喺國際新聞睇到嘅國家應該有唔少靚女,近日我又無意中發現到多一個!就係呢位Omer Nudelman!

Omer係我喺外國討論區見到佢嘅相,被佢緊致嘅身材同迷人嘅笑容引起我嘅色心…咳嗯…係好奇心,先再搵到佢嘅IG。事實上網上有關Omer嘅資料唔多,我只能從佢拍照嘅地點,以及好多留言畀佢嘅人使用希伯來文黎估計佢係來自以色列,同睇佢啲相知道佢係一位模特兒,不過相信大家應該都關心佢啲相多啲啦!

計埋之前啲女兵,以色列出到咁多靚女,證明佢未必係好似大家於新聞中所見咁亂咁落後,或者大家有機會真係要去見識下啦!
白雪里子(Shirayuki Riko),就咁睇呢個名,你或者會幻想到一個如雪一樣清純脫俗、不可沾染、令人產生距離感嘅高冷美女,而就咁睇呢位白雪里子個樣,你或者都會覺得佢幾適合呢個名,但如果你向下望一望佢個心口,就唔 ...
girls
假性清純 白雪里子
17 Oct 2018
喺香港嘅啦啦隊,大多都係拎住兩個啦啦球喺到揈揈下,唔算難睇但同時又唔算搶眼;但喺美國嘅高中以至大學,啦啦隊(雖然都係會持住兩個啦啦球)通常都係雲集成間學校嘅靚女,而又再加上外國啦啦隊有好多翻騰拋接嘅動作 ...
girls
甜美火辣啦啦隊員 Natalie Gibson
16 Oct 2018