{ SKIP }
文:MenClub 魏文青  
POSTED ON 27 Jul 2019
近年環境變化巨大,成日都聽到有啲咩物種就黎絕種、要大家出力保護。但你又有冇諗過原來有一種美女原來都係就係「絕種」,就係好似Madeline Ford咁嘅天然紅髮美女!

嗱你睇睇Madeline個樣,你就知紅髮美女嘅魅力係咩——白皮膚、、淺色瞳孔、可愛雀班、火紅長髮,都唔好提Madeline嘅身材啦!世上只有1-2%人有一頭天然紅髮,而紅髮嘅成因,其實係位於因為第16號染色體上有兩個隱性基因,令促黑激素1 發生轉變,於是頭髮、瞳孔、皮膚都變得較為淺色。西方文化中紅髮(不論男女)一直會被歧視,但同時紅髮女仔又因為少見而被視為性感嘅象徵!有指天然紅髮人口近年越來越少,為咗延續呢種美,各位男性係咪應該要出一分力呢?

madelineaford on Instagram
我會用神部美咲,黎話畀大家知,戰鬥力高嘅女仔都可以有美感嘅!
girls
【日本美女】格鬥美女 「神部美咲」
03 Jul 2020
就連「丹爺」Dan Bilzerian都曾經攬住——真係攬住」——佢四圍去
girls
【美女】加勒比美人 「Leidy Amelia」
02 Jul 2020