{ SKIP }
文:MenClub 魏文青  
POSTED ON 02 Oct 2019
嗱我成日都話女仔身材唔係話大就得,係講比例,腳長係好但對腳長到跺高翹咁都好奇怪架係咪?但我近日就發現「啱」嘅比例呢回事,其實都有好多斟酌嘅空間,例如呢位台灣性感美女「Mila」咁,佢呢個比例大家又覺得「啱唔啱」?

如果要形容Mila嘅身材,我會話佢所有營養都淨係用黎發育一個地方,你睇佢個下巴又尖、條腰又瘦、手腳又幼,搞到營養不良咁,但原來所有營養都谷哂上個心口,纖瘦身體竟然掛住兩個大到過份嘅肉球,仲要成日著低胸衫,已經唔係大家成日講嘅「瘦底大波」可以解釋到,我真係擔心佢彎底身都會拉親條腰,成件事根本就唔合理!究竟真係台灣女仔天生麗質?定係呢位台灣女仔有做過「後天努力」呢?

iam_mila.w on Instagram
其實意大利美女都頗為有名,唔少評論「最靚女國家」嘅排行中佢都榜上有名。今日就同大家介紹一位意大利美女!
girls
齊做意粉 意大利美女「Enrica Notarnicola」
14 Nov 2019
或者係相由心生,你睇呢個台灣學生「高嘉伶」幾咁靚女!
girls
引人犯罪 台灣犯罪學美女「高嘉伶」
13 Nov 2019