{ SKIP }
文:MenClub 魏文青  
POSTED ON 01 Oct 2019
講起女兵,仲要係靚女女兵,好多人第一時會諗起以色列,但大家或者都知咁多以色列靚女會當兵,主要係因為佢哋嘅兵役係不分男女,所以係人都會當過下兵。如果講到真正最多職業女軍人嘅國家,如無意外就應該係美國,據CNN估計,美軍中有大概74000名女兵,幾萬人總會搵到個靚女嘅係咪?咁你就啱啦!

呢位Shannon Ihrke 19歲就加入美國軍方,仲要係出名辛苦嘅海軍陸戰隊,而佢唔單止通過哂所有測試,仲曾經跟隨部隊去阿富汗服役,最後位至沙展,於2012年光榮退役。退役之後佢去咗讀書,讀完書就走咗去做Model,仲做過《Maxim》嘅封面女郎。依家雖然已經29歲,但睇相依然Keep得好好,仲就黎做人阿媽。近排大家成日都話想見到美軍,如果真係見到仲要係呢個級數,我唔單些帶路呀,我帶埋佢返屋企添呀!

shannonihrke on Instagram
其實意大利美女都頗為有名,唔少評論「最靚女國家」嘅排行中佢都榜上有名。今日就同大家介紹一位意大利美女!
girls
齊做意粉 意大利美女「Enrica Notarnicola」
14 Nov 2019
或者係相由心生,你睇呢個台灣學生「高嘉伶」幾咁靚女!
girls
引人犯罪 台灣犯罪學美女「高嘉伶」
13 Nov 2019