{ SKIP }
文:MenClub 魏文青  
POSTED ON 20 Jan 2020

大家跟我睇咗咁多年女,有冇發現介紹親嘅歐洲靚女大多都係集中東歐,如烏克蘭、白俄羅斯等國,反而無論政治、經濟、文化實力都理應勁得多嘅西歐各國反而好似冇咩靚女咁?原因係咩我都唔知,我淨係知以我介紹過嘅西驗國家黎講,原來德國已經算係多靚女!

好似呢位Lina Dueren咁,佢就係一位來自德國嘅Youtuber,不過目前個Channel連1000個訂閱都冇,內容又比較女生向,仲要係講德文,所以各位Gentlemen都係去睇佢個IG會開心啲。淨係一頭金髮同灰藍色眼珠就已經夠哂搶鏡,再加上Lina唔知點解好鍾意著緊身衫,身體上每一吋起伏都盡現眼前,即使肉色部份唔多都已經令人心癢難耐!

順提一帶,Lina係同佢朋友 Julia一齊拍片,而Julia都有一頭金髮,但身材又更有肉感。有興趣嘅不妒去睇下。
linadueren on Instagram
呢個身型睇到我都想去練瑜伽呀!
girls
韓國瑜伽美女 100分身型「Hyuna」
25 Feb 2020
好多時受付嬢都係客人到達時對公司嘅第一印象來源,所以唔少公司都會搵靚女去做,有啲甚至靚到可以去做寫真偶像!
girls
原櫃檯姐姐變寫真偶像 「海里 kairi」
22 Feb 2020