{ SKIP }
文:MenClub 艾力克  
POSTED ON 24 May 2021

唔記得邊個同我講過,如果有樣嘢令到你好痛苦,就千祈唔好逃避,要勇於面對同學識接受,只要你捱過咗,所有感覺都會煙消雲散。雖然我冇深究呢句說話嘅真實性,但見到新垣結衣結婚我就翻睇咗一次《逃避雖可恥但有用》,痛苦就冇減少啦,不過就發現女配角「内田理央」非常吸引。翻查資料後得知,原來佢就係《幪面超人Drive》入面嘅霧子Madam,平成「拉打女」之一。

今年29歲嘅「内田理央」,畢業於日本大學法學部經營法學科,2010年參加NTV女郎選拔賽出道。第一次做女主角就係出演《幪面超人Drive》,於劇中扮演特狀課女警,為「拉打」泊進之介提供協助。不過講到真正走紅,就係2016年出演《逃避雖可恥但有用》入面嘅主動女「五十嵐安奈」。

「内田理央」除咗活動喺影視界,同時亦係女性時尚雜誌「MORE」專屬Model,更拍過唔少水着寫真。雖然佢冇豐滿嘅上圍,但fit爆又均稱嘅身材卻顯得相當性感。佢曾經喺訪問自爆自己係一個宅女,平日最鍾意就係打機同睇動漫,係《JoJo的奇妙冒險》忠實粉絲,讀緊高中嗰陣就因為睇完《K-ON!輕音少女》而夾過Band,睇嚟佢真係一位相當稱職嘅動漫迷!

資料來源:[email protected]_rio[email protected]_uchida

唔少日本女仔自細嘅願望就係加入演藝界,做偶像又好、模特兒又好、演員又好,反正佢哋就係會想盡辦法留喺業界之中成就自己嘅夢想。但同時亦有人選擇急流勇退,從幕前工作退下來。好似今晚要介紹嘅呢位「斉藤優里」咁 ...
girls
【深夜】已成絕唱 已引退的乃木坂46「斉藤優里」
27 Jun 2022
唔少學者、研究都表示,如果情侶想段關係能夠長久、甚至只係性生活得到滿足,最重要嘅一點就係保持新鮮感。而對男人黎講,要保持新鮮感嘅最簡單方法,就係女伴久唔久換下不同造型、扮演唔同角色,明明係同一個人但有 ...
girls
【深夜】造型百變 韓國性感換衫YouTuber「Irene/ 명아」
23 Jun 2022