{ SKIP }
文:MenClub 魏文青  
POSTED ON 08 Dec 2022

比起以往大家打死一份工,近年身兼多職嘅「Slasher」模式就更受年輕人歡迎。而以下要介紹要呢位「鹿目凛」就同樣係一位Slasher,因為佢既係一名偶像團體成員、同時又係一個插畫家、漫畫家,更重要嘅係,就係佢亦係一位寫真女星!

現年26歲嘅鹿目凛,18歲時就以偶像團體「Baseball Girl (後來改名為Baboga!)」嘅助理成員身份出道,同年10月升格為正式成員,不過你睇呢隊組合連個Wikipedia專頁都冇,就知佢哋嘅知名度頗為有限。好在當時鹿目凛有畫開插畫,而佢嘅作品就得到SKE48成員松井玲奈以及HKT48嘅指原莉乃注意,令其Twitter人數急增,後來更於雜誌開始連載四格漫畫,成功靠自己殺出一條血路。

2016年時,鹿目凛再進一步,參加《BUBKA》雜誌嘅封面計劃,首次拍攝寫真。後來佢加入另一個偶像團體「電波組.inc」,兼多次與隊內另一成員根本凪一同拍攝水著寫真,更令其人氣再進一步。不過近來根本凪因身體問題而引退,鹿目凛就開始以個人身份為雜誌拍攝寫真,其IG上亦有大量性感靚相。大家不妨去留意下啦。

IG:kaname_rin

縱然AKB系女團近年嘅人氣有所回落,但無可否認嘅佢,佢哋一直以黎為日本演藝發掘出唔少有外貌、有才華、有身材嘅新人,甚至即使係中途卒業嘅成員,往往都能夠於卒業後以「前AKB成員」身份爭取報導,好似以下落黎要介 ...
girls
【深夜】個名好特別 前AKB成員「達家真姫宝」初寫真即全裸
06 Feb 2023
日本沖繩宮古島素來都係一個旅遊熱點,不過未來大家就可以因為其他原因,而記起呢個位於日本領土 (幾乎) 最南嘅小島,因為佢哋近來出咗個超有潛力,身材超好嘅女演員「入來もも」! 現年20歲嘅 ...
girls
【深夜】潛力股 日本新演員「入來もも」身材超好
03 Feb 2023