{ SKIP }
文:MenClub 魏文青  
POSTED ON 12 Jan 2016
較早前就同大家講咗Pornhub嘅整體數據,依家就同大家講下大家可能最想睇嘅「十大AV女星」啦!評審準則好簡單,就係 計名字嘅總搜尋數字!事不宜遲!馬上就同大家數數榜,仲比埋Pornhub Link你快手搵片黎睇,夠哂貼心啦啩?

第10位 Sasha Grey

如果話Sasha Grey係美國版蒼井老師,相信都係一個非常貼切嘅比喻。18歲就出道演AV,做過咩主題我就唔講啦,反正佢最後就係紅到可以唔拍AV,轉職做藝人為生,出入荷里活舞台,絕對係傳奇女優之一!


第9位 Alexis Texas

今年三十歲嘅金髮女優。最出名嘅係個肉臀。


第8位 Riley Reid

廿十歲,即係四年前出道,Riley Reid基本上係以嬌小身型再加學生妹嘅打扮黎吸引一眾麻甩佬。簡單啲,你將佢理解成當年嘅二官沙樹就得啦。


第7位 Brandi Love

OK,各位同學仲記得「MILF」係點解嗎?「Mother I'd like to Fxxk」,而Brandi Love就係屬於呢個路線嘅女優啦。不過我估大部香港人都應該唔太喜歡呢個類型,所以我就唔多講啦。


第6位 Asa Akira

日本裔美國藉嘅AV女優,賣點係健康膚色以及外國人好鍾意、亞洲人睇唔明嘅丹鳳眼。若然你覺得佢似賓妹,我唔怪你。因為當年我第一次睇鬼佬AV網嘅「Asia」系列嗰陣,都同你有同一個諗法。


第5位 Madison Ivy

有睇過幾年鬼佬AV嘅話,你可能會覺得「咦呢個名我聽過,但個樣唔係咁架喎!」冇錯,08年出道嘅時候,得19歲嘅Madison Ivy係行少女路線,唔知點解過咗幾年之後成個大嬸咁--鬼妹真係唔襟老呢……


第4位 Sunny Leone

01年於閣樓雜誌以寫真模特兒身份出道,03年正式加入AV業,到13年退休。Sunny Leone可能係其中一個最勇敢嘅AV女優--因為佢父母都係印度人。但Sunny Leono就做出一番成績來,唔單止拎過美國成人業嘅獎,仲成功反攻「波里活(Bollywood)」成為印度電影女明星!


第3位 Lisa Ann

前年都有介紹過啦!Lisa Ann乃係一名44歲嘅女優,行嘅路線同樣係「MILF」,此外仲有自己嘅製作公司同經理人公司。而且單計點撃率,乃係Pornhub之冠!入三甲係好合理嘅事啦!


第2位 Mia Khalifa

2014年年尾出道嘅AV女優,上年文青都有介紹過佢,原因係因為佢出身於社會風氣保守嘅黎巴嫩,所以佢做咗AV女優、仲要瞬間爆紅之後,黎巴嫩國內就恐嚇佢要斬佢頭!


第1位 Kim Kardashian

Kim Kardashian,又稱「西嫂」(Kayne West個老婆)。佢係名媛,同Victoria Secrets 天使Kendall Jenner係同母異父姊妹,有個好豐滿嘅臀部、最重要嘅就係佢根本唔係一個AV女優!咁點解佢會做到榜首?就係因為佢早幾年同當時男友「Ray J」流出嘅謎片,乃係Pornhub史上最多人睇嘅片!所以即使其實只係有5條片有佢個名,但依然成為Pornhub點撃率第二嘅女優!問你服未!

Pornhub insight


有好多人問我,喂文青,究竟個IG點樣可以多人Like啲?好簡單,你夠靚,又有人幫你Promote下就得架啦!
girls
【台灣美女】個半月十倍人Like 台妹「CrazyTipsy1009」
11 Aug 2020
OK我知作為男人嘅你哋對佢啲豐胸丸冇興趣,但你對佢另外兩樣出品就應該有好大興趣
girls
【台灣美女】最佳自我代言人 「Donna奶妹」
07 Aug 2020