{ SKIP }
文:MenClub Mean娜  圖:互聯網
POSTED ON 14 Jun 2016
其實唔只Happy Friday先想輕輕鬆鬆鄧梓峰,有時閒日都會想同班Friend子Relax下,食飽飲醉又一日。睇得MenClub呢啲咁有品味嘅網站,一早知你係Gentlemen,追求高質生活品味,食花生隊啤酒未必可以完全滿足你,今日星期二,不如介紹其他好嘢過你,例如係天台嘅「魚子醬xJazz派對」,你又有冇性趣先?


位於銅鑼灣謝菲道嘅Seafood Room正式宣佈,由今晚(14/6)開始,逢星期二晚上七點,都會喺Rooftop舉辦「TUNES-DAY魚子醬爵士樂之夜」,除咗有現在樂隊演奏、駐場 DJ Hitomi 捽碟,仲可以品嚐不同種類及口味嘅魚子醬,配埋香檳或者Vodka,星期二仲點會Dry。Seafood Room就特別為魚子醬之夜設計咗兩款飲品套餐:

魚子醬 配 Dom Perignon 香檳餐
30克 – HK$365
50克 – HK$499
125克 – HK$966

魚子醬 配 Belvedere 伏特加餐
30克 – HK$200
50克 – HK$335
125克 - HK$800



當晚如果你有卡片,記得帶埋去,放入接待處嘅收集碗內,餐廳就會抽出一名幸運兒,於 「Tunes-day 魚子醬派對」上送出免費嘅罐裝魚子醬(50克)。


不過始終第二日要返工,所以Party時間只由夜晚七點到十點,想再繼續後攡?早啲返去瞓,第二日準時返工好過啦!


Seafood Room
地址:銅鑼灣謝菲道 535 號 26 樓


「大富翁」陪伴著大家成長,遊戲無分國界、老少咸宜,多年來推出不同版本亦成為世界上最受歡迎的家庭遊戲品牌之一!今個夏天「大富翁」更跳岀棋盤聯成帝京酒店花月庭推岀大富翁自助晚餐,令大家大飽口福之餘又能重拾 ...
gourmet
【食得嘅大富翁】大富翁跳岀棋盤聯成帝京酒店推岀主題自助晚餐 ... ...
08 Aug 2019
在現今這個千變萬化的時代裹,能堅守不變的傳統,可以話極為珍貴。就如Brooks Brothers和Mortons The Steakhouse,兩個截然不同的品牌,卻有著承傳美國文化和堅守傳統的相同核心價值。而今個夏季兩個經典品牌更破天 ...
gourmet
【Brooks Brothers X Morton’s The Steakhouse】品質傳統時尚的牛扒盛宴 ... ... ...
26 Jul 2019