{ SKIP }
文:米  圖:互聯網
POSTED ON 21 Jun 2019

《寵物小精靈》有唔少人氣角色,除咗比卡超、伊貝、傻鴨、車厘龜、小火龍、奇異種子之外,大大份又懶洋洋嘅卡比獸都係大熱小精靈之一,萌爆嘅卡比獸仲曾經出過唔少商品,當中以任天堂早幾年出嘅1.5米高卡比獸公仔最為經典!咁大隻卡比獸公仔係就係好得意,不過得個擺字又唔多實用,如果轉做梳化又點睇呢?

日本梳化廠商cellutane最近就出咗款「卡比獸梳化」,又大又軟嘅「卡比獸梳化」包你一坐落去就唔想起返身,cellutane仲好貼心出埋款精靈球踏座,可以畀你擺埋對腳上去舒舒服服咁伸展下。

不過大家唔好睇呢個「卡比獸梳化」大大份就以為佢好重好難搬開打掃,呢款梳化其中一個賣點就係輕,就算係女仔都好容易搬郁佢。

目前呢款「卡比獸梳化」售價約24800日元左右,如果鍾意嘅話可以上cellutane官網睇睇!

即係唔需要加減配件就可以變出Circuit Mode、Aero Mode、以及打開升壓渦嘅Boost On模式。
hobby
【高智能方程式】河森正治監修 全變形超級雷神AKF-11
02 Jul 2020
因為唔達標,嗰萬令Yen都會退返畀參加者,即係Street Kart係斗零都收唔到。
hobby
【日本】秋葉原卡丁車眾籌 兩個月籌800蚊
02 Jul 2020