{ SKIP }
文:MenClub 魏文青  
POSTED ON 19 Aug 2019
8月中旬,理應係享受陽光與海灘,IG上充滿比堅尼與太陽眼鏡嘅季節,但估唔到近排香港人見得最多嘅游水裝備會係泳鏡,仲要通常都掂唔到水,咁IG少咗好多肉色多咗好多黑色亦係順理成章。但唔緊要,木村拓哉與工藤靜香嘅二女光希就畀返啲小麥色你睇!

話說16歲嘅光希琴日更新IG,Post出兩張身穿綠色比堅尼嘅小清新、小福利照。光希固然係生得靚女、氣質脫俗,而且雖然佢用姿勢同取景刻意遮掩身材,但屈起嘅手臂略現二頭肌,再加上一身充滿維他命D嘅小麥色肌膚,都不失為一張青春活力照。事實上今次亦唔係光希第一次比堅尼上陣,上年幾乎同樣時間(2018年8月19日,差咗一日)佢都有喺IG發佈一張藍色比堅尼照,而透過兩張相嘅對比,我哋都可以幾肯定:一呢一年內光希除咗頭髮長咗,咩都冇變——身材都冇變。
koki on Instagram
在炎熱的天氣下,添置衣着也離不開tee這等basic wear。但在人類面臨「過度購買」,製造大量多餘的污染的過後,會否停下來想一想?一直關注氣候變化問題的美國Patagonia,首度用再生有機棉推出Regenerative Organic C ...
style
【盡地球公民責任】Patagonia ROC再生有機棉Tee系列
05 Jun 2020
另一大型動畫製作公司「BONES (俗稱骨頭社)」更改咗網站嘅免責聲明,相信為「京阿尼大火」後的影響。
hobby
「京阿尼」大火影響? 《鋼鍊》、《我英》製作社停收提案
05 Jun 2020